24/7 service: 0570 624 784

Storing melden
Nieuwsbrief
Storing melden

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Installatienummer

Je bericht

Bel mij terug

Naam of bedrijfsnaam

Telefoonnummer


Direct contact

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Ik wil graag

Omschrijving


Ontvang onze nieuwsbrief

Klimaatbeheersing Breda

Bent u op zoek naar een partner die de oplossing heeft voor wat betreft de klimaatbeheersing in Breda? Denk hierbij aan: het verwarmen, verkoelen, ontvochtigen of bevochtigen van een ruimte, dan bent u bij PS Koeltechniek aan het juiste adres. Onze experts beschikken over de juiste kennis en kunde om u verder te helpen.

PS Koeltechniek – Klimaatbeheersing

Als wij het hebben over klimaatbeheersing, dan hebben wij het over verwarmen, koelen, ontvochtigen of bevochtigen. Deze termen zijn van belang voor elke woon- en/of werksituatie. PS Koeltechniek bestudeerd deze termen al sinds 1988 en wij mogen onszelf dan ook een betrouwbare partner op het gebied van klimaatbeheersing noemen.

Klimaatbeheersing Breda

Bent u opzoek naar een passende oplossing betreft klimaatbeheersing in Breda? Onze monteurs zijn werkzaam in heel Nederland. Met onze expertise gaan wij iedere uitdaging aan en denken wij graag met u mee over de manier waarop u de klimaatbeheersing in Breda regelt. Ook voor een adviesgesprek bent u bij PS Koeltechniek aan het juiste adres.

Onze oplossingen (klimaatbeheersing systemen)

Als het gaat om klimaatbeheersing dan zijn er een aantal oplossingen die PS Koeltechniek kan bieden. Wij kijken samen met u naar de juiste oplossing. Zodat u, in de toekomst, een gezonde ruimte heeft waarin u zelf altijd zelf het klimaat kan bepalen. Niet alleen voor uw werkomgeving, adviseren wij u graag, maar ook wanneer het gaat om uw woonomgeving, kunnen wij u voorzien van een passend advies.

Airconditioning

Airconditioning biedt met name een constant klimaat, comfort en optimaal functioneren van u en uw mensen. Als het gaat om airconditioning wordt er vooral gekeken naar de duurzaamheid, energiebesparing en het milieu. Bij airconditioning staat warmte terugwinning centraal. Dit speelt dan ook de grootste rol bij het ontwerp van een installatie.

onze projecten

Oplossingen in de praktijk

G. Jansma Wijhe B.V.

Een vriescel met energiezuinige maatregelen voor de uitbreiding van de opslagcapaciteit...

Clondalkin Flexible Packaging – Vaassen

PS Koeltechniek heeft een installatie ontworpen waarmee een optimaal klimaat wordt gerealiseerd in de nieuwe snijhal...

Grolleman – Apeldoorn

PS Koeltechniek heeft de capaciteit van de bestaande NH3/CO2 koelinstallatie vergroot. Hierbij een energiezuinig ontwerp gerealiseerd...

Wil je meer weten over onze oplossingen?

Vrijblijvend kennismaken