24/7 service: 0570 624 784

Storing melden
Nieuwsbrief
Storing melden

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Installatienummer

Je bericht

Bel mij terug

Naam of bedrijfsnaam

Telefoonnummer


Direct contact

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Ik wil graag

Omschrijving


Ontvang onze nieuwsbrief

Klimaatbeheersing Groningen

Verwarmen, verkoelen, ontvochtigen of bevochtigen van een ruimte? Klimaatbeheersing in de vorm van airconditioning, luchtbehandeling of warmtepompen zijn een goede oplossing.

Klimaatbeheersing Groningen

Klimaatbeheersing, wat is dat nou eigenlijk? Klimaatbeheersing zorgt voor een gezonde woon- of werkomgeving. Het biedt een oplossing om gezonde, verse en zuivere lucht in de gewenste ruimte te krijgen. Het bevochtigen, ontvochtigen, verwarmen en verkoelen van een ruimte zorgt voor de perfecte woon- en werkomgeving. Met een klimaatbeheersing installatie is dit mogelijk. Zoekt u een bedrijf gespecialiseerd in alle vormen van klimaatbeheersing? PS Koeltechniek biedt oplossingen op maat voor iedere ruimte.

Oplossingen – Klimaatbeheersing Groningen

Op het gebied van klimaatbeheersing bieden wij maatwerk oplossingen aan. Per ruimte bekijken wij wat de beste oplossing is om tot een gezonde werk- of woonomgeving te komen. Wij hebben verschillende oplossingen op het gebied van klimaatbeheersing.

Warmtepomp

Warmtepompen leveren duurzame energie, zijn milieuvriendelijk en zorgen bovendien voor een besparing op uw energiekosten. Met deze vorm van klimaatbeheersing wordt energie uit de lucht, het water of de bodem omgezet in warmte.

De warmtepomp verwarmt deze energie om zo tot de gewenste temperatuur te komen. PS Koeltechniek heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van warmtepompen in diverse ruimtes.

Luchtbehandeling

Met luchtbehandeling kiest u voor een energiebesparende, duurzame en milieuvriendelijke oplossing op het gebied van klimaatbeheersing. Een luchtbehandelingsinstallatie kan de lucht in een ruimte:

  • bevochtigen/ontvochtigen
  • verwarmen/verkoelen
  • filteren
  • ventileren

Airconditioning

Airconditioning is misschien wel de meest bekende vorm van klimaatbeheersing. Airconditioning zorgt voor een constant klimaat en is een goede oplossing als u gaat voor duurzaamheid en energiebesparing. Onze airconditioning systemen zorgen voor de ideale temperatuur en de juiste luchtvochtigheid in uw ruimte.

Klimaatbeheersing in Groningen met PS Koeltechniek

PS Koeltechniek is al sinds 1988 een betrouwbare partner als het gaat om klimaatbeheersing. Onze experts zijn dagelijks met de uiterste precisie op pad om onze klanten te bedienen. Daarnaast zijn wij in het bezit van alle vereiste certificaten. PS Koeltechniek staat voor service en kwaliteit. Als het gaat om koeling van verse producten is het belangrijk dat storingen zo snel mogelijk verholpen worden. Daarom staan wij 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. Zoekt u een ervaren partner, kwalitatieve apparatuur en goede garantievoorwaarden? Dan bent u bij PS Koeltechniek aan het juiste adres.

Meer weten over klimaatbeheersing in Groningen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van klimaatbeheersing in Groningen? PS Koeltechniek voorziet u graag van advies. Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken en te bekijken welke maatwerk oplossing voor u het meest geschikt is. Wij bieden klimaatbeheersing oplossingen voor onder andere kassen, scholen, kantoren en woonomgevingen. Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van klimaatbeheersing in Groningen of omgeving? Wij komen graag met u in contact.

onze projecten

Oplossingen in de praktijk

G. Jansma Wijhe B.V.

Een vriescel met energiezuinige maatregelen voor de uitbreiding van de opslagcapaciteit...

Clondalkin Flexible Packaging – Vaassen

PS Koeltechniek heeft een installatie ontworpen waarmee een optimaal klimaat wordt gerealiseerd in de nieuwe snijhal...

Grolleman – Apeldoorn

PS Koeltechniek heeft de capaciteit van de bestaande NH3/CO2 koelinstallatie vergroot. Hierbij een energiezuinig ontwerp gerealiseerd...

Wil je meer weten over onze oplossingen?

Vrijblijvend kennismaken