24/7 service: 0570 624 784

Storing melden
Nieuwsbrief
Storing melden

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Installatienummer

Je bericht

Bel mij terug

Naam of bedrijfsnaam

Telefoonnummer


Direct contact

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Ik wil graag

Omschrijving


Ontvang onze nieuwsbrief

Klimaatbeheersing Utrecht

Verwarmen, verkoelen, ontvochtigen of bevochtigen van een ruimte? Ofwel, bent u opzoek naar een geschikte oplossing betreft klimaatbeheersing in Utrecht? PS Koeltechniek beschikt over de juiste kennis en vakkundigheid om u te helpen.

PS Koeltechniek – Klimaatbeheersing

Als wij het hebben over klimaatbeheersing dan hebben wij het over verwarmen, koelen, ontvochtigen of bevochtigen. Het is erg van belang als men kijkt naar de mate van gezondheid van een werk- of woonsituatie. PS Koeltechniek in Deventer is al vanaf 1988 werkzaam op het gebied van klimaatbeheersing en koudetechniek. Wij kunnen met recht zeggen dat wij u op dit gebied vakkundig en betrouwbaar kunnen helpen.

Klimaatbeheersing Utrecht

Bent u opzoek naar een passende oplossing betreft klimaatbeheersing in Utrecht? PS Koeltechniek is werkzaam in heel Nederland en wij zijn er van overtuigd dat iedere uitdaging een passende oplossing heeft. Wij denken graag met u mee over de manier waarop u uw klimaatbeheersing regelt.

Onze oplossingen (klimaatbeheersing systemen)

Als het gaat om klimaatbeheersing dan zijn er een aantal oplossingen die PS Koeltechniek kan bieden. Wij kijken samen met u naar de juiste oplossing. Zodat u, in de toekomst, een gezonde werk- of woonruimte heeft waarin u zelf altijd zelf het klimaat kan bepalen.

Airconditioning

Airconditioning biedt met name een constant klimaar, comfort en optimaal functioneren van uw personeel. Als het gaat om airconditioning wordt er vooral gekeken naar duurzaamheid, energiebesparing en het mileu. Bij airconditioning staat warmte terugwinning centraal. Dit speelt dan ook de grootste rol bij het ontwerp van een installatie.

Luchtbehandeling

Luchtbehandelinginstallaties bieden een vorm van klimaatbeheersing dat zowel eenvoudig als zeer uitgebreid kan zijn. Luchtbehandeling is vooral energiebesparend, milieuvriendelijk en gezonde frisse lucht in uw leef-en werkruimte.

Warmtepompen

Wamtepompen halen energie uit de bodem, de lucht of het water. Vervolgens wordt deze energie omgezet in warmte en verplaatst naar de gewenste ruimte of locatie. PS Koeltechniek weet de juiste warmtepomp vakkundig te plaatsen. Een aantal voordelen van warmtepompen zijn:

  • Warmtepompen bieden duurzame energie
  • Warmtepompen zijn milieuvriendelijk
  • Het gebruik van warmtepompen kan u voordeel opleveren in de vorm van besparing op uw energienota

Contact

Bent u op zoek naar oplossingen betreft klimaatbeheersing in Utrecht? Dan kan u bij PS Koeltechniek terecht. Wij bieden klimaatbeheersing oplossingen in heel Nederland en zo dus ook in Utrecht en omgeving.

PS Koeltechniek heeft een oplossingen voor gehele gebouwen, horecapanden, kassen, scholen en kantoren. Daarbij heeft PS Koeltechniek oplossingen voor persoonlijke leefsferen zoals uw woonomgeving. Wilt u graag meer weten?

onze projecten

Oplossingen in de praktijk

G. Jansma Wijhe B.V.

Een vriescel met energiezuinige maatregelen voor de uitbreiding van de opslagcapaciteit...

Clondalkin Flexible Packaging – Vaassen

PS Koeltechniek heeft een installatie ontworpen waarmee een optimaal klimaat wordt gerealiseerd in de nieuwe snijhal...

Grolleman – Apeldoorn

PS Koeltechniek heeft de capaciteit van de bestaande NH3/CO2 koelinstallatie vergroot. Hierbij een energiezuinig ontwerp gerealiseerd...

Wil je meer weten over onze oplossingen?

Vrijblijvend kennismaken