24/7 service: 0570 624 784

Storing melden
Nieuwsbrief
Storing melden

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Installatienummer

Je bericht

Bel mij terug

Naam of bedrijfsnaam

Telefoonnummer


Direct contact

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Ik wil graag

Omschrijving


Ontvang onze nieuwsbrief

Luchtbehandeling Almere

Bent u op zoek naar de juiste oplossing betreft luchtbehandeling in of rondom Almere? Wij helpen graag met verschillende soorten van luchtbehandeling om, samen met u, tot een gezonde werk- of woonsituatie in of rondom Almere te komen.

Luchtbehandeling Almere – PS Koeltechniek

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij die u een passende oplossing biedt betreft luchtbehandeling in Almere?  PS Koeltechniek is werkzaam in heel Nederland en wij zijn er van overtuigd onze experts voor iedere uitdaging een passende oplossing kan bieden.

Onze werkwijze onderscheidt zich door het meedenken met de klant en een adviserende rol te nemen over de wijze waarop u uw klimaatbeheersing regelt.

Luchtbehandeling

Luchtbehandeling is passend indien u opzoek bent naar een oplossing die zowel energiebesparend als milieuvriendelijk is. Daarnaast zorgt goede luchtbehandeling ervoor dat uw leef- en werkruimte voorzien is van gezonde en frisse lucht. De oplossingen van onze luchtbehandelingsinstallatie. Dit kan zeer eenvoudig, maar ook voor complexere vraagstukken biedt PS Koeltechniek een oplossing.  Luchtbehandeling wordt ingezet om te koelen, verwarmen, bevochtigen of ontvochtigen. Daarbij kan het dienen als ventilatie of filtering.

Wilt u meer informatie?

Bent u op zoek naar een passende oplossing betreft luchtbehandeling in Almere? Dan kunt u bij PS Koeltechniek terecht. PS Koeltechniek heeft een oplossingen voor gebouwen, horecapanden, kassen, scholen en kantoren. Daarbij heeft PS Koeltechniek oplossingen voor persoonlijke leefsferen zoals uw woonomgeving.

PS Koeltechniek – Luchtbehandeling Almere

PS Koeltechniek installeert bijvoorbeeld luchtbehandelingsinstallaties in heel Nederland. Ongeacht uw vestigingsplaats staan wij graag voor u klaar. Wilt u graag meer informatie of vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

onze projecten

Oplossingen in de praktijk

G. Jansma Wijhe B.V.

Een vriescel met energiezuinige maatregelen voor de uitbreiding van de opslagcapaciteit...

Clondalkin Flexible Packaging – Vaassen

PS Koeltechniek heeft een installatie ontworpen waarmee een optimaal klimaat wordt gerealiseerd in de nieuwe snijhal...

Grolleman – Apeldoorn

PS Koeltechniek heeft de capaciteit van de bestaande NH3/CO2 koelinstallatie vergroot. Hierbij een energiezuinig ontwerp gerealiseerd...

Wil je meer weten over onze oplossingen?

Vrijblijvend kennismaken