24/7 service: 0570 624 784

Storing melden
Nieuwsbrief
Storing melden

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Installatienummer

Je bericht

Bel mij terug

Naam of bedrijfsnaam

Telefoonnummer


Direct contact

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Ik wil graag

Omschrijving


Ontvang onze nieuwsbrief

Luchtbehandeling Amersfoort

Luchtbehandeling is vaak milieuvriendelijk en bespaard veel energie. Wij helpen graag met verschillende soorten van luchtbehandeling om, samen met u, tot een gezonde werk- of woonsituatie te komen.

Luchtbehandeling Amersfoort

Luchtbehandeling is van essentieel voor de gezondheid. Het zorgt voor een schone en gezonde lucht. Daarnaast is het energiebesparend en milieuvriendelijk. Een luchtbehandelingsinstallatie varieert tot een zeer eenvoudige installatie tot een zeer uitgebreide installatie. Het kan ingezet worden om een ruimte te koelen of te verwarmen. Daarbij wordt het ook ingezet om te bevochtigen of juist ontvochtingen. Tot slot kan het een rol spelen bij de ventilatie en filtering. PS Koeltechniek stemt de luchtbehandeling af op uw wensen, voorkeuren en eisen.

Warmte terugwinningsinstallatie

Een vaak voorkomende oplossing op het gebied van luchtbehandeling is een warmte terugwinningsinstallatie. Een dergelijke installatie gebruikt aangezogen lucht om de verse buitenlucht op te warmen of af te koelen.

Nieuwe aangezogen lucht zal op de gewenste temperatuur de ruimte binnen geblazen worden. Zo bent u altijd voorzien van schone en frisse lucht.

Luchtbehandeling wordt vaak toegepast op kantoren maar het wordt ook toegepast bij:

  • Horeca
  • Operatiekamers
  • Bedrijfshallen
  • Woningen
  • Hotels
  • Retail

Warmtepomp

Een warmte terugwinningsinstallatie wordt voornamelijk geplaatst in de vorm van een warmtepomp. Het is een vorm van luchtbehandeling dat vooral bedoeld is voor warm tap water, verwarming, vloerverwarming en luchtverwarming. Dit is een goede oplossing voor bedrijven die zoeken naar een oplossing om energie te besparen. Er kan gekozen worden voor een warmtepomp met kruisstroomwisselaar, warmtewiel, tegenstroomwisselaar of koelerblok. Het soort warmtepomp is afhankelijk van de situatie. De pomp heeft als rol: verwarmen, bevochtigen of ontvochtigen.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een luchtbehandelingsinstallatie in Amersfoort? Dan kunt u bij PS Koeltechniek terecht. PS Koeltechniek biedt u een oplossing op maat. PS Koeltechniek heeft een oplossing voor gehele gebouwen, horecapanden, kassen, scholen en kantoren. Daarbij heeft PS Koeltechniek oplossingen voor persoonlijke leefsferen zoals uw woonomgeving.

Ongeacht uw vestigingsplaats, wij staan voor u klaar. Wilt u graag meer informatie of vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

onze projecten

Oplossingen in de praktijk

G. Jansma Wijhe B.V.

Een vriescel met energiezuinige maatregelen voor de uitbreiding van de opslagcapaciteit...

Clondalkin Flexible Packaging – Vaassen

PS Koeltechniek heeft een installatie ontworpen waarmee een optimaal klimaat wordt gerealiseerd in de nieuwe snijhal...

Grolleman – Apeldoorn

PS Koeltechniek heeft de capaciteit van de bestaande NH3/CO2 koelinstallatie vergroot. Hierbij een energiezuinig ontwerp gerealiseerd...

Wil je meer weten over onze oplossingen?

Vrijblijvend kennismaken