24/7 service: 0570 624 784

Storing melden
Nieuwsbrief
Storing melden

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Installatienummer

Je bericht

Bel mij terug

Naam of bedrijfsnaam

Telefoonnummer


Direct contact

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Ik wil graag

Omschrijving


Ontvang onze nieuwsbrief

Luchtbehandeling Apeldoorn

Luchtbehandeling is vaak milieuvriendelijk en bespaard veel energie. Wij helpen graag met verschillende soorten van luchtbehandeling om, samen met u, tot een gezonde werk- of woonsituatie te komen.

Luchtbehandeling in Apeldoorn

Goede luchtbehandeling is vooral energiebesparend, milieuvriendelijk en zorgt voor een gezonde en frisse lucht binnen uw leef- en werkruimte. De oplossingen van onze luchtbehandelingsinstallatie variëren van zeer eenvoudig tot zeer uitgebreid. Luchtbehandeling kan ingezet worden om te koelen, verwarmen, bevochtigen of ontvochtigen. Daarbij kan het dienen als ventilatie of filtering. Alle functies van luchtbehandeling zijn mogelijk, geheel afhankelijk van uw wensen, voorkeuren en eisen.

Warmte terugwinningsinstallatie

Een voorbeeld van een luchtbehandelingsinstallatie is een warmte terugwinningsinstallatie. Deze vorm van luchtbehandeling gebruikt aangezogen lucht uit de ruimte om de verse buitenlucht op te warmen of af te koelen. Vervolgens zal deze nieuwe lucht weer op de gewenste temperatuur de ruimte binnen geblazen worden. Op deze wijze bent u altijd voorzien van frisse lucht en een gezond klimaat.

Luchtbehandeling wordt vaak toegepast op kantoor maar het wordt ook toegepast bij:

  • Horeca
  • Operatiekamers
  • Bedrijfshallen
  • Woningen
  • Hotels
  • Retail

 

Een warmte terugwinnings installatie wordt voornamelijk geplaatst in de vorm van een warmtepomp. Het is een vorm van luchtbehandeling dat vooral bedoeld is voor warm tap water, verwarming, vloerverwarming en luchtverwarming. Daarbij is het een goede oplossing voor bedrijven die graag energie willen besparen en bij willen dragen aan een milieu vriendelijke omgeving. Warmtepompen heb je in veel verschillende soorten. Zo kan er gekozen worden voor een warmtepomp met kruisstroomwisselaar, warmtewiel, tegensstroomwisselaar of koelerblok. De pomp kan helpen bij verwarming, bevochtiging of ontvochtiging. De daadwerkelijke techniek die gebruikt wordt is zeer afhankelijk van de situatie.

Wilt u meer informatie?

Bent u op zoek naar een luchtbehandelingssysteem? Dan kunt u bij PS Koeltechniek terecht. Wij bij PS Koeltechniek bieden u oplossingen op maat. PS Koeltechniek heeft een oplossing voor gehele gebouwen, horecapanden, kassen, scholen en kantoren. Daarbij heeft PS Koeltechniek oplossingen voor persoonlijke leefsferen zoals uw woonomgeving.

PS Koeltechniek installeert bijvoorbeeld luchtbehandelingsinstallaties in Amersfoort, Apeldoorn en Buizen. Ongeacht uw vestigingsplaats, wij staan voor u klaar. Wilt u graag meer informatie of vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

onze projecten

Oplossingen in de praktijk

G. Jansma Wijhe B.V.

Een vriescel met energiezuinige maatregelen voor de uitbreiding van de opslagcapaciteit...

Clondalkin Flexible Packaging – Vaassen

PS Koeltechniek heeft een installatie ontworpen waarmee een optimaal klimaat wordt gerealiseerd in de nieuwe snijhal...

Grolleman – Apeldoorn

PS Koeltechniek heeft de capaciteit van de bestaande NH3/CO2 koelinstallatie vergroot. Hierbij een energiezuinig ontwerp gerealiseerd...

Wil je meer weten over onze oplossingen?

Vrijblijvend kennismaken