24/7 service: 0570 624 784

Storing melden
Nieuwsbrief
Storing melden

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Installatienummer

Je bericht

Bel mij terug

Naam of bedrijfsnaam

Telefoonnummer


Direct contact

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Ik wil graag

Omschrijving


Ontvang onze nieuwsbrief

Luchtbehandeling Arnhem

Luchtbehandeling is vaak milieuvriendelijk en bespaard veel energie. Wij helpen graag met verschillende soorten van luchtbehandeling om, samen met u, tot een gezonde werk- of woonsituatie te komen.

Luchtbehandeling Arnhem

Goede luchtbehandeling is in eerste instantie van cruciaal belang voor de gezondheid. Daarbij is het energiebesparend en milieuvriendelijk. De oplossingen van onze luchtbehandelingsinstallaties variëren van zeer eenvoudig tot zeer uitgebreid. Het kan op allerlei manieren ingezet worden. Zo kan het ingezet worden om te koelen of te verwarmen. Maar ook om te bevochtigen of juist ontvochtigen. Tot slot kan het dienen als ventilatie of filtering. Alle functies van luchtbehandeling zijn mogelijk bij PS Koeltechniek. Wij stemmen de installatie af op uw wensen, voorkeuren en eisen.

Warmte terugwinningsinstallatie

Een veel voorkomende oplossing betreft luchtbehandeling is een warmte terugwinningsinstallatie. Hoe werkt het?

Deze installatie gebruikt aangezogen lucht om de verse buitenlucht op te warmen of af te koelen. De nieuwe lucht zal op de gewenste temperatuur de ruimte binnen geblazen worden. Zo bent u altijd voorzien van schone en frisse lucht. Wij hebben diverse afgeronde projecten met betrekking tot luchtbehandeling en klimaatbeheersing. Luchtbehandeling wordt vaak toegepast op kantoren maar het wordt ook toegepast bij:

  • Horeca
  • Operatiekamers
  • Bedrijfshallen
  • Woningen
  • Hotels
  • Retail

Warmtepomp

Een warmte terugwinningsinstallatie wordt voornamelijk geplaatst in de vorm van een warmtepomp. Het is een vorm van luchtbehandeling dat vooral bedoeld is voor warm tap water, verwarming, vloerverwarming en luchtverwarming. Daarbij is het een goede oplossing voor bedrijven die graag energie willen besparen en bij willen dragen aan een milieu vriendelijke omgeving. Warmtepompen heb je in veel verschillende soorten. Zo kan er gekozen worden voor een warmtepomp met kruisstroomwisselaar, warmtewiel, tegenstroomwisselaar of koelerblok. De pomp kan helpen bij verwarming, bevochtiging of ontvochtiging. De daadwerkelijke techniek die gebruikt wordt is zeer afhankelijk van de situatie.

Informatie luchtbehandeling Arnhem?

Bent u op zoek naar een luchtbehandelingsinstallatie in Arnhem? Dan kunt u bij PS Koeltechniek terecht. PS Koeltechniek biedt u oplossing op maat. PS Koeltechniek heeft een oplossing voor gehele gebouwen, horecapanden, kassen, scholen en kantoren. Daarbij heeft PS Koeltechniek oplossingen voor persoonlijke leefsferen zoals uw woonomgeving.

 

Ongeacht uw vestigingsplaats, wij staan voor u klaar. Wilt u graag meer informatie of vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

onze projecten

Oplossingen in de praktijk

G. Jansma Wijhe B.V.

Een vriescel met energiezuinige maatregelen voor de uitbreiding van de opslagcapaciteit...

Clondalkin Flexible Packaging – Vaassen

PS Koeltechniek heeft een installatie ontworpen waarmee een optimaal klimaat wordt gerealiseerd in de nieuwe snijhal...

Grolleman – Apeldoorn

PS Koeltechniek heeft de capaciteit van de bestaande NH3/CO2 koelinstallatie vergroot. Hierbij een energiezuinig ontwerp gerealiseerd...

Wil je meer weten over onze oplossingen?

Vrijblijvend kennismaken