24/7 service: 0570 624 784

Storing melden
Nieuwsbrief
Storing melden

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Installatienummer

Je bericht

Bel mij terug

Naam of bedrijfsnaam

Telefoonnummer


Direct contact

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Ik wil graag

Omschrijving


Ontvang onze nieuwsbrief

Luchtbehandeling Buizen

Bent u op zoek naar de juiste oplossing betreft luchtbehandeling in of rondom Buizen? Wij helpen graag met verschillende soorten van luchtbehandeling om, samen met u, tot een gezonde werk- of woonsituatie in of rondom Buizen te komen.

Luchtbehandeling Buizen

Luchtbehandeling zorgt in eerste instantie uiteraard voor een gezonde en frisse lucht binnen uw leef- en werkruimte. Maar daarnaast is het kostenbesparend en milieuvriendelijk. De luchtbehandeling oplossingen zijn uiteenlopend. De oplossingen variëren van zeer eenvoudig tot zeer uitgebreid. Luchtbehandeling wordt ingezet om te koelen, verwarmen, bevochtigen of ontvochtigen. Daarnaast dient het voor ventilatie of filtering. Bij PS Koeltechniek zijn alle functie betreft luchtbehandeling mogelijk. Geheel afhankelijk van uw wensen, voorkeuren en eisen.

Warmte terugwinningsinstallatie

Een warmte terugwinningsinstallatie maakt gebruik van de verse buitenlucht. Het zuigt deze aan en warmt het op of koelt het af. De nieuwe schone lucht zal op de gewenste temperatuur de ruimte binnen geblazen worden.

Op deze wijze bent u altijd voorzien van frisse lucht en een verzekerd van een gezond klimaat. Luchtbehandeling wordt onder anderen toegepast op kantoren, maar ook:

  • Horeca
  • Operatiekamers
  • Bedrijfshallen
  • Woningen
  • Hotels
  • Retail

Een warmteterugwinningsinstallie wordt voornamelijk geplaatst in de vorm van een warmtepomp. Het is een vorm van luchtbehandeling dat vooral bedoeld is voor warm tap water, verwarming, vloerverwarming en luchtverwarming.

onze projecten

Oplossingen in de praktijk

G. Jansma Wijhe B.V.

Een vriescel met energiezuinige maatregelen voor de uitbreiding van de opslagcapaciteit...

Clondalkin Flexible Packaging – Vaassen

PS Koeltechniek heeft een installatie ontworpen waarmee een optimaal klimaat wordt gerealiseerd in de nieuwe snijhal...

Grolleman – Apeldoorn

PS Koeltechniek heeft de capaciteit van de bestaande NH3/CO2 koelinstallatie vergroot. Hierbij een energiezuinig ontwerp gerealiseerd...

Wil je meer weten over onze oplossingen?

Vrijblijvend kennismaken