24/7 service: 0570 624 784

Storing melden
Nieuwsbrief
Storing melden

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Installatienummer

Je bericht

Bel mij terug

Naam of bedrijfsnaam

Telefoonnummer


Direct contact

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Ik wil graag

Omschrijving


Ontvang onze nieuwsbrief

Luchtbehandeling horeca

Een gezonde, frisse wind door uw bedrijf

Luchtbehandeling horeca

Luchtbehandeling in de horeca is meer dan alleen zorgen voor een frisse en aangename omgeving. Het vraagt specifiek om goede ventilatie. De geurtjes en vette lucht uit de keuken moeten in de keuken blijven! De werktemperatuur voor koks is anders dan de temperatuur in het restaurant. En een nette hotelkamer vraagt om meer dan frisse lakens alleen. Een gezonde en frisse lucht binnen uw horeca-onderneming is helaas niet vanzelfsprekend. Een luchtbehandelinginstallatie zorgt ervoor dat u leeft en werkt in gezonde omgeving. Daarnaast draagt het bij aan ventilatie en/of filtering van de lucht.

Maatwerk

Een frisse wind door uw lunchroom, café, restaurant of hotel? PS Koeltechniek levert maatwerk. Welk type installatie geschikt is voor uw onderneming bepalen we samen met u. Dat wil zeggen: wij bezoeken uw pand en bepalen op basis van de bevindingen welke methode het best op uw wensen aansluit. We kijken naar de juiste filtering en ventilatie, maar bijvoorbeeld ook naar de luchtvochtigheid in een ruimte.

Warmte terugwinnen

Veel van onze klanten kiezen voor een warmteterugwinningsinstallatie. Hierbij wordt verse lucht van buiten gebruikt om uw lucht op te warmen of juist af te koelen. De lucht wordt in de installatie opgewarmd of gekoeld. De verse lucht wordt op de gewenste temperatuur weer de ruimte ingeblazen. Deze vorm van luchtbehandeling wordt voornamelijk toegepast in kantoren maar bijvoorbeeld ook in operatiekamers, bedrijfshallen en in de horeca.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van luchtbehandeling voor uw bedrijf? PS Koeltechniek zorgt altijd voor een oplossing die volledig op uw wensen is afgestemd. Wij werken door heel Nederland, dus in welke stad u ook woont: PS Koeltechniek is uw man! Naast voor luchtbehandeling, kunt u ons ook inschakelen voor de installatie van warmtepompen, airconditioning, koelinstallaties, vriesinstallaties en klimaatkamers. Vrijblijvend een offerte ontvangen of liever eerst meer informatie? Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord en kunnen voor elke oplossing passend advies geven.

onze projecten

Oplossingen in de praktijk

G. Jansma Wijhe B.V.

Een vriescel met energiezuinige maatregelen voor de uitbreiding van de opslagcapaciteit...

Clondalkin Flexible Packaging – Vaassen

PS Koeltechniek heeft een installatie ontworpen waarmee een optimaal klimaat wordt gerealiseerd in de nieuwe snijhal...

Grolleman – Apeldoorn

PS Koeltechniek heeft de capaciteit van de bestaande NH3/CO2 koelinstallatie vergroot. Hierbij een energiezuinig ontwerp gerealiseerd...

Wil je meer weten over onze oplossingen?

Vrijblijvend kennismaken