24/7 service: 0570 624 784

Storing melden
Nieuwsbrief
Storing melden

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Installatienummer

Je bericht

Bel mij terug

Naam of bedrijfsnaam

Telefoonnummer


Direct contact

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Ik wil graag

Omschrijving


Ontvang onze nieuwsbrief

Luchtbehandeling Kampen

Bent u op zoek naar de juiste oplossing betreft luchtbehandeling in of rondom Almelo? Wij helpen graag met verschillende soorten van luchtbehandeling om, samen met u, tot een gezonde werk- of woonsituatie in of rondom Almelo te komen.

Luchtbehandeling Kampen

De juiste luchtbehandeling is het belangrijkste onderdeel voor uw gezondheid. Waar zorgt de luchtbehandeling voor? Het zorgt voor een schone lucht, maar vooral een gezonde lucht in uw bedrijfspand of woning. Het is milieuvriendelijk en het bespaart de energiekosten.  Luchtbehandeling gebeurt door middel van luchtbehandelingsinstallaties. Deze installaties zijn er in diverse soorten en maten. PS Koeltechniek bepaald de passende luchtbehandelingsinstallatie doormiddel van naar uw bedrijfspand te kijken. Er zijn verschillende zaken die bepalen welke luchtbehandelingsinstallatie het beste bij uw situatie past. PS Koeltechniek bekijkt of uw ruimte bevochtigd moet worden of juist niet. Ook wordt er gekeken naar de ruimte, of deze verwarmd zou moeten worden of juist gekoeld. De juiste luchtbehandeling zorgt voor de juiste filtering en ventilatie. Voor een passende luchtbehandeling in Kampen of omgeving bent u bij PS Koeltechniek aan het juiste adres!

Luchtbehandeling Kampen met een warmte terugwinningsinstallatie

Wat u vaak terug ziet bij een luchtbehandeling is een warmte terugwinningsinstallatie. Maar wat doet een warmte terugwinningsinstallatie eigenlijk? Een warmte terugwinningsinstallatie zorgt ervoor dat de zuivere lucht van buitenaf in uw bedrijfspand of woning word gepompt. Een voordeel hier aan is dat de lucht zowel verwarmd als gekoeld kan worden. Op deze manier kunt u altijd de gewenste temperatuur in uw woning of pand creëren. Doormiddel van een warmte terugwinningsinstallatie kiest u voor de juiste temperatuur, schone lucht en uw gezondheid.

Luchtbehandeling met een warmtepomp

Bij een warmte terugwinningsinstallatie wordt er vaak gebruikt van een warmtepomp. De warmtepomp zorgt onder meer voor vloerverwarming, verwarming van de lucht en warm tapwater. Met een warmtepomp kunt u een stabiele temperatuur houden in uw bedrijfspand of woning. Dit zorgt voor een besparing in uw energieverbruik.  Warmtepompen zijn er in diverse soorten:

  • Warmtepomp met een tegenstroomwisselaar
  • Warmtepomp met een kruisstroomwisselaar
  • Warmtepomp met een koelerblok
  • Warmtepomp met een warmtewiel

Afhankelijk van de situatie waarin er gebruik gemaakt gaat worden van een waterpomp, adviseert PS Koeltechniek over de beste waterpomp voor uw situatie. Wilt u uw ruimte verwarmen of juist verkoelen? Moet de ruimte bevochtigd worden of juist niet? Wij adviseren u graag.

 

Wilt u meer weten over luchtbehandeling in Kampen?

Heeft u vragen over luchtbehandeling in Kampen, en over de mogelijkheden voor u thuis of bij uw bedrijfspand? PS Koeltechniek komt graag in contact met u om u te informeren over luchtbehandeling. Wij diverse maatwerk oplossingen voor uw eigen woning, de horeca, kassen en medische omgevingen. Ps Koeltechniek staat 24 uur per dag – 7 dagen per week voor u klaar. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

onze projecten

Oplossingen in de praktijk

G. Jansma Wijhe B.V.

Een vriescel met energiezuinige maatregelen voor de uitbreiding van de opslagcapaciteit...

Clondalkin Flexible Packaging – Vaassen

PS Koeltechniek heeft een installatie ontworpen waarmee een optimaal klimaat wordt gerealiseerd in de nieuwe snijhal...

Grolleman – Apeldoorn

PS Koeltechniek heeft de capaciteit van de bestaande NH3/CO2 koelinstallatie vergroot. Hierbij een energiezuinig ontwerp gerealiseerd...

Wil je meer weten over onze oplossingen?

Vrijblijvend kennismaken