24/7 service: 0570 624 784

Storing melden
Nieuwsbrief
Storing melden

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Installatienummer

Je bericht

Bel mij terug

Naam of bedrijfsnaam

Telefoonnummer


Direct contact

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Ik wil graag

Omschrijving


Ontvang onze nieuwsbrief

Luchtbehandeling kassen

Verwarmen, verkoelen, ontvochtigen of bevochtigen van uw kas

Luchtbehandeling kassen

Luchtbehandeling in kassen toepassen? Door de lucht in uw kas aan te sturen, kunt u de groei van uw gewassen beïnvloeden en ziektes en gewasschade voorkomen. PS Koeltechniek levert diverse systemen om uw kas te bewaken en aan te sturen. Er zijn verschillende mogelijkheden om een voor u zo gunstig mogelijke luchtbehandelingsinstallatie te bouwen. Wij komen op locatie polshoogte nemen en geven persoonlijk advies.

Warmteterugwinningsinstallatie

Een warmteterugwinningsinstallatie gebruikt de aangezogen lucht uit de ruimte om de verse buitenlucht op te warmen of juist af te koelen. Op die manier wordt energie bespaard. De nieuwe lucht wordt op de gewenste temperatuur uw ruimte weer binnen geblazen. Zo bent u ten allen tijden verzekerd van een gezond klimaat in uw kas. Met een warmteterugwinningsinstallatie kunt u fors op uw energierekening besparen, omdat u in feite lucht hergebruikt. Meer weten of de voordelen en over de mogelijkheden voor u? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Maatwerk

Een kas onderhouden is precisiewerk, dat weten we bij PS Koeltechniek als geen ander. Voordat wij aan de slag gaan bespreken we uw wensen en eisen zorgvuldig. Wij kunnen elk formaat kas onderhouden en werken uitsluitend met hoogwaardige materialen: op een zo zuinig mogelijke en milieubewuste manier. Luchtbehandelingsinstallaties zijn er van zeer eenvoudig tot zeer uitgebreid. Koelen, verwarmen, bevochtigen, ontvochtigen, filteren en ventileren. Al deze functies zijn afhankelijk van uw wensen en eisen.

Luchtbehandeling kassen en meer

Naast lucht- en klimaatbehandeling in kassen kunt u bij PS Koeltechniek ook terecht voor koelinstallaties, vriesinstallaties, klimaatkamers en warmtepompen. Niet alleen als u een kas bezit, maar voor elk bedrijf en elke markt. Wij bieden maatwerkoplossingen voor onder andere de horeca, woonhuizen, bedrijfshallen, kassen en de zorg. Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen? Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord en geven passend advies.

onze projecten

Oplossingen in de praktijk

G. Jansma Wijhe B.V.

Een vriescel met energiezuinige maatregelen voor de uitbreiding van de opslagcapaciteit...

Clondalkin Flexible Packaging – Vaassen

PS Koeltechniek heeft een installatie ontworpen waarmee een optimaal klimaat wordt gerealiseerd in de nieuwe snijhal...

Grolleman – Apeldoorn

PS Koeltechniek heeft de capaciteit van de bestaande NH3/CO2 koelinstallatie vergroot. Hierbij een energiezuinig ontwerp gerealiseerd...

Wil je meer weten over onze oplossingen?

Vrijblijvend kennismaken