24/7 service: 0570 624 784

Storing melden
Nieuwsbrief
Storing melden

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Installatienummer

Je bericht

Bel mij terug

Naam of bedrijfsnaam

Telefoonnummer


Direct contact

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Ik wil graag

Omschrijving


Ontvang onze nieuwsbrief

Luchtbehandeling Lelystad

Bent u op zoek naar de juiste oplossing betreft luchtbehandeling in Lelystad? Neem contact op met PS Koeltechniek. Luchtbehandeling is vaak milieuvriendelijk en bespaart veel energie.

Luchtbehandeling Lelystad

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij die u een passende oplossing biedt betreft luchtbehandeling in Lelystad? PS Koeltechniek is werkzaam in heel Nederland en wij zijn er van overtuigd dat iedere uitdaging een passende oplossing heeft. Wij denken graag met u mee over de manier waarop u uw klimaatbeheersing regelt. Om uw leef-en werkruimte te voorzien van frisse en gezonde lucht.

Luchtbehandeling – PS Koeltechniek

Luchtbehandeling is passend indien u opzoek bent naar een oplossing die energiebesparend en milieuvriendelijk. De oplossingen van onze luchtbehandelingsinstallatie variëren van zeer eenvoudig tot zeer uitgebreid. Luchtbehandeling wordt ingezet om te koelen, verwarmen, bevochtigen of ontvochtigen. Daarbij kan het dienen als ventilatie of filtering.

Wilt u meer informatie?

Bent u op zoek naar een passende oplossing betreft luchtbehandeling in Lelystad? Dan kunt u bij PS Koeltechniek terecht. Wij bij PS Koeltechniek bieden u oplossingen op maat. PS Koeltechniek heeft een oplossing voor gehele gebouwen, horecapanden, kassen, scholen en kantoren.

Daarbij heeft PS Koeltechniek oplossingen voor persoonlijke leefsferen zoals uw woonomgeving. PS Koeltechniek installeert luchtbehandelingsinstallaties in Lelystad, Apeldoorn en Buizen. Ongeacht uw vestigingsplaats, wij staan voor u klaar. Wilt u graag meer informatie of vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

onze projecten

Oplossingen in de praktijk

G. Jansma Wijhe B.V.

Een vriescel met energiezuinige maatregelen voor de uitbreiding van de opslagcapaciteit...

Clondalkin Flexible Packaging – Vaassen

PS Koeltechniek heeft een installatie ontworpen waarmee een optimaal klimaat wordt gerealiseerd in de nieuwe snijhal...

Grolleman – Apeldoorn

PS Koeltechniek heeft de capaciteit van de bestaande NH3/CO2 koelinstallatie vergroot. Hierbij een energiezuinig ontwerp gerealiseerd...

Wil je meer weten over onze oplossingen?

Vrijblijvend kennismaken