24/7 service: 0570 624 784

Storing melden
Nieuwsbrief
Storing melden

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Installatienummer

Je bericht

Bel mij terug

Naam of bedrijfsnaam

Telefoonnummer


Direct contact

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Ik wil graag

Omschrijving


Ontvang onze nieuwsbrief

Luchtbehandeling Nijmegen

Bent u op zoek naar de juiste oplossing betreft luchtbehandeling in of rondom Nijmegen? Wij helpen graag met verschillende soorten van luchtbehandeling om, samen met u, tot een gezonde werk- of woonsituatie in of rondom Nijmegen te komen.

Luchtbehandeling Nijmegen

Luchtbehandeling is van essentieel belang voor de gezondheid. Het zorgt namelijk voor een schone en gezonde lucht. Daarnaast is het milieuvriendelijk en energiebesparend. Er zijn verschillende luchtbehandelingsinstallaties mogelijk, van eenvoudig tot zeer uitgebreid. Afhankelijk van uw situatie wordt bekeken welke luchtbehandelingsinstallatie het meest passend is. Wilt u uw ruimte verwarmen of juist verkoelen? En wilt u uw ruimte bevochtigen of niet? Al deze factoren bepalen welke luchtbehandelingsinstallatie het meest passend is voor uw woon-of werkomgeving. Ten slotte zorgt een luchtbehandeling ook voor de juiste filtering en ventilatie van de ruimte. PS Koeltechniek regelt voor u de juiste luchtbehandeling, helemaal afgestemd op uw wensen, eisen en voorkeuren.

Warmte terugwinningsinstallatie

PS Koeltechniek heeft veel ervaring met warmte terugwinningsinstallaties. Deze manier van luchtbehandeling zorgt ervoor dat verse buitenlucht wordt aangezogen. Vervolgens wordt deze schone en verse buitenlucht afgekoeld of opgewarmd. Deze schone lucht wordt dan weer op de u gewenste temperatuur naar binnen geblazen. Dit zorgt voor ervoor dat u ten alle tijden schone en frisse lucht in uw woning of bedrijfspand heeft.

Luchtbehandeling wordt vaak toegepast op kantoren maar het wordt ook toegepast bij:

  • Horeca
  • Woningen
  • Hotels
  • Retail
  • Operatiekamers
  • Bedrijfshallen

Warmtepomp

Als u bij uw luchtbehandeling in Nijmegen en omgeving kiest voor een warmte terugwinningsinstallatie, dan wordt deze meestal geplaatst in de vorm van een warmtepomp. Bij deze manier van luchtbehandeling is het doel vaak:

  • verwarming
  • luchtverwarming
  • warm tapwater
  • vloerverwarming

Bij deze manier van luchtbehandeling wordt voornamelijk veel energie bespaard doordat u een constante temperatuur kunt aanhouden. Er zijn verschillende warmtepompen. U kunt kiezen tussen een waterpomp met kruisstroomwisselaar, een tegenstroomwisselaar, warmtewiel of een koelerblok. Deze warmtepomp zorgt ervoor dat uw ruimte ont- of bevochtigd wordt, of om uw ruimte te verwarmen. De beste soort waterpomp is geheel afhankelijk van de situatie en uw wensen. Wij informeren u dan ook graag over de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over luchtbehandeling in Nijmegen?

Wilt u meer weten over luchtbehandeling in Nijmegen? Dan bent u bij PS Koeltechniek aan het juiste adres! Wij bieden oplossingen op maat die geheel in overleg met u tot stand komen. Wij bieden oplossingen voor hele bedrijfspanden, scholen, kassen, horecagelegenheden maar ook voor uw eigen woonomgeving. Ongeacht uw vestigingsplaats, wij staan voor u klaar. Wilt u graag meer informatie of vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

onze projecten

Oplossingen in de praktijk

G. Jansma Wijhe B.V.

Een vriescel met energiezuinige maatregelen voor de uitbreiding van de opslagcapaciteit...

Clondalkin Flexible Packaging – Vaassen

PS Koeltechniek heeft een installatie ontworpen waarmee een optimaal klimaat wordt gerealiseerd in de nieuwe snijhal...

Grolleman – Apeldoorn

PS Koeltechniek heeft de capaciteit van de bestaande NH3/CO2 koelinstallatie vergroot. Hierbij een energiezuinig ontwerp gerealiseerd...

Wil je meer weten over onze oplossingen?

Vrijblijvend kennismaken