24/7 service: 0570 624 784

Storing melden
Nieuwsbrief
Storing melden

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Installatienummer

Je bericht

Bel mij terug

Naam of bedrijfsnaam

Telefoonnummer


Direct contact

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Ik wil graag

Omschrijving


Ontvang onze nieuwsbrief

Luchtbehandeling Utrecht

Bent u op zoek naar de juiste oplossing betreft luchtbehandeling in of rondom Utrecht? Wij helpen graag met verschillende soorten van luchtbehandeling om, samen met u, tot een gezonde werk- of woonsituatie in of rondom Utrecht te komen.

Luchtbehandeling Utrecht – PS Koeltechniek

Een goede luchtbehandeling is belangrijk voor uw gezondheid. Luchtbehandeling zorgt voor een gezonde en schone lucht in uw woning of bedrijfspand. Een andere mooie bijkomstigheid is dat het u bespaart in de energiekosten en dat het ook nog eens milieuvriendelijk is. Luchtbehandeling gebeurt door middel van luchtbehandelingsinstallaties. Deze zijn er in verschillende soorten en maten. PS Koeltechniek bekijkt uw bedrijfspand en bepaalt dan de meest passende luchtbehandelingsinstallatie. Er zijn verschillende zaken die bepalen welke luchtbehandelingsinstallatie het beste bij uw situatie past. Zo wordt er gekeken of uw ruimte bevochtigd moet worden of juist niet. Ook wordt bepaald of de ruimte gekoeld of juist verwarmd moet worden. Bovendien zorgt een goede luchtbehandeling voor goede ventilatie en filtering. Voor de juiste luchtbehandeling in Utrecht of omgeving bent u bij PS Koeltechniek aan het juiste adres!

 

Luchtbehandeling Utrecht met een warmte terugwinningsinstallatie

Bij luchtbehandeling wordt vaak gebruikt gemaakt van een warmte terugwinningsinstallatie. Bij een warmte terugwinningsinstallatie wordt er zuivere lucht van buiten in uw woning of bedrijfspand gepompt. Bovendien kan de lucht zowel verwarmd als gekoeld worden om op deze manier de gewenste temperatuur in uw pand te creëren. Met een warmte terugwinningsinstallatie zorgt u dus voor de juiste temperatuur en voor schone lucht, wat weer goed is voor uw gezondheid. In onder andere bedrijven en woningen wordt vaak gebruik gemaakt van luchtbehandeling door zo’n installatie, maar ook in:

  • De Horeca
  • Hotels
  • Operatiekamers
  • De retail
  • Bedrijfshallen

Luchtbehandeling met een warmtepomp

Een warmtepomp wordt vaak gebruikt bij een warmte terugwinningsinstallatie. Deze warmtepomp zorgt onder andere voor verwarming van de lucht, warm tapwater en vloerverwarming. Omdat u met een warmtepomp een stabiele temperatuur kunt houden in uw woning of bedrijfspand, zorgt dit voor een besparing in het energieverbruik. Warmtepompen zijn er in diverse soorten:

  • Warmtepomp met een kruisstroomwisselaar
  • Warmtepomp met een tegenstroomwisselaar
  • Warmtepomp met een warmtewiel
  • Warmtepomp met een koelerblok

Afhankelijk van de situatie waarin er gebruik gemaakt gaat worden van een warmtepomp, kunnen wij u adviseren over de beste warmtepomp voor uw situatie. Wilt u uw ruimte verwarmen of juist verkoelen? Moet de ruimte bevochtigd worden of juist niet? Wij adviseren u graag.

Wilt u meer weten over luchtbehandeling in Utrecht?

Heeft u vragen over de mogelijkheden van luchtbehandeling in Utrecht? PS Koeltechniek komt graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken en u te informeren over luchtbehandeling. Wij bieden maatwerk oplossingen voor onder andere de horeca, uw eigen woning, bedrijfshallen, kassen en medische omgevingen. Wat uw woon- of werkomgeving ook is, PS Koeltechniek staat voor u klaar. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

onze projecten

Oplossingen in de praktijk

G. Jansma Wijhe B.V.

Een vriescel met energiezuinige maatregelen voor de uitbreiding van de opslagcapaciteit...

Clondalkin Flexible Packaging – Vaassen

PS Koeltechniek heeft een installatie ontworpen waarmee een optimaal klimaat wordt gerealiseerd in de nieuwe snijhal...

Grolleman – Apeldoorn

PS Koeltechniek heeft de capaciteit van de bestaande NH3/CO2 koelinstallatie vergroot. Hierbij een energiezuinig ontwerp gerealiseerd...

Wil je meer weten over onze oplossingen?

Vrijblijvend kennismaken