24/7 service: 0570 624 784

Storing melden
Nieuwsbrief
Storing melden

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Installatienummer

Je bericht

Bel mij terug

Naam of bedrijfsnaam

Telefoonnummer


Direct contact

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Ik wil graag

Omschrijving


Ontvang onze nieuwsbrief

Luchtbehandeling Zwolle

Bent u op zoek naar de juiste oplossing betreft luchtbehandeling in of rondom Zwolle? Wij helpen graag met verschillende soorten van luchtbehandeling om, samen met u, tot een gezonde werk- of woonsituatie in of rondom Zwolle te komen.

Luchtbehandeling Zwolle

Binnen uw leef- en werkruimte is schone en frisse lucht niet zo vanzelfsprekend en dat terwijl dit juist erg belangrijk is. Om een frisse en schone werkruimte te krijgen kunt u voor een luchtbehandelingsinstallatie kiezen. Deze zorgt voor voldoende frisse lucht in uw woon- of werkomgeving. De luchtbehandelingsinstallatie koelt, verwarmt, ontvochtigt of bevochtigt juist de lucht in uw ruimte. Daarna zorgt het voor goede ventilatie en filtering. Met de juiste luchtbehandeling bespaart u energie en bovendien is onze luchtbehandelingsinstallatie enorm milieuvriendelijk. Voor de juiste luchtbehandeling in Zwolle en omstreken bent u bij PS Koeltechniek aan het juiste adres. Wij passen onze luchtbehandelingsinstallaties geheel aan op uw voorkeuren.

Warmte terugwinningsinstallatie

Veel van onze klanten kiezen voor een warmte terugwininstallatie. Hierbij wordt (verse) lucht van buiten gebruikt om uw lucht op te warmen of juist af te koelen. U kunt zelf de gewenste temperatuur instellen.

Veel kantoorgebouwen maken gebruik van deze vorm van luchtbehandeling, maar het kan ook worden toegepast bij:

  • Horeca
  • Woningen
  • Operatiekamers
  • Bedrijfshallen
  • Retail
  • Hotels

Bent u benieuwd hoe wij onze luchtbehandeling systemen in de praktijk toepassen? Kijk dan eens bij onze projecten.

Warmtepomp

Bij een warmte terugwininstallatie wordt vaak gebruikt gemaakt van een warmtepomp. In Nederland is het niet altijd even warm. Deze luchtbehandelingsvorm is dan ook vooral bedoeld voor verwarmingen, warm tapwater, vloerverwarming en luchtverwarming. Bovendien wordt er met de warmtepomp veel energie bespaart. Zo kunt u als bedrijf ook nog een bijdrage leven aan het milieu. Binnen de warmtepompen zijn er verschillende soorten:

  • Kruisstroomwisselaar
  • Koelerblok
  • Warmtewiel
  • Tegenstroomwisselaar

 

Wilt u meer informatie over luchtbehandeling in Zwolle?

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van luchtbehandeling in Zwolle en omstreken? PS Koeltechniek zorgt altijd voor een oplossing die volledig op uw wensen is afgestemd. Wij installeren luchtbehandeling installaties bijvoorbeeld bij kassen, scholen kantoren en horecapanden. Bovendien hebben wij oplossingen voor reguliere huishoudens. Wij werken door heel Nederland, dus in welke plaats u ook woont, PS Koeltechniek staat voor u klaar. Wilt u graag meer informatie of vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

onze projecten

Oplossingen in de praktijk

G. Jansma Wijhe B.V.

Een vriescel met energiezuinige maatregelen voor de uitbreiding van de opslagcapaciteit...

Clondalkin Flexible Packaging – Vaassen

PS Koeltechniek heeft een installatie ontworpen waarmee een optimaal klimaat wordt gerealiseerd in de nieuwe snijhal...

Grolleman – Apeldoorn

PS Koeltechniek heeft de capaciteit van de bestaande NH3/CO2 koelinstallatie vergroot. Hierbij een energiezuinig ontwerp gerealiseerd...

Wil je meer weten over onze oplossingen?

Vrijblijvend kennismaken