24/7 service: 0570 624 784

Storing melden
Nieuwsbrief
Storing melden

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Installatienummer

Je bericht

Bel mij terug

Naam of bedrijfsnaam

Telefoonnummer


Direct contact

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Ik wil graag

Omschrijving


Ontvang onze nieuwsbrief

Warmtepomp Almere

Warmtepomp Almere

Een warmtepomp in Almere is een goede investering. Door een warmtepomp te gebruiken, verbruikt u veel minder tot geen gas. Dit is niet alleen goed voor het milieu, het is ook goed voor uw portemonnee. Doordat de overheid graag de gasconsumptie wil verminderen zijn er ook aantrekkelijke subsidies voor deze vorm van klimaatbeheersing. PS Koeltechniek kan vakkundig een passende warmtepomp Almere leveren en monteren.

Juiste warmtepomp Almere voor u

Momenteel zijn er drie soorten warmtepompen op de markt: de hybride warmtepomp, de elektrische warmtepomp en de ventilatie warmtepomp. De eerste variant, de hybride warmtepomp, werkt samen met uw hr-ketel. Het is dus geen vervanging van uw ketel, maar zorgt wel dat er een stuk minder gas wordt gas wordt verbruikt. Dit model is met name geschikt voor huizen met matige of slechte isolatie. Heeft u een goed geïsoleerd pand? Dan is de volledig elektrische warmtepomp een aantrekkelijke optie. Deze warmtepomp werkt namelijk zonder ketel en dus zonder gas. Als laatst is er de ventilatie warmtepomp. Hierbij wordt warmte gegenereerd uit ventilatielucht. Deze warmtepomp kan alleen worden toegepast in panden met een mechanische ventilatie. Welke warmtepomp Almere u ook neemt u verlaagt gegarandeerd uw CO2-uitstoot voor verwarming. De CO2-uitstoot vermindert met ongeveer 25 tot 50 procent en ook uw energierekening zal verlagen.

Subsidie warmtepomp Almere

Schaft u een warmtepomp in Almere aan? Dan krijgt u een subsidie, mits u voldoet aan de voorwaarden. Voor particulieren en zakelijke afnemers verschillen de voorwaarden. Om in aanmerking de komen voor een subsidie voor de warmtepomp moet u onder andere letten op de volgende zaken:

  • Het nominaal vermogen mag niet hoger zijn dan 70kW.
  • De warmtepomp moet op de apparatenlijst van de RVO staan en beschikken over een etiket met technische informatie.
  • De installatie moet door een deskundige installateur zijn uitgevoerd.

De Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) is een meerjarige regeling die opende op 1 januari 2016 en loopt tot en met 31 december 2020. Warmtepomp in Almere aanschaffen? Vraag hier subsidie aan!

 

Warmtepomp Almere en meer

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een warmtepomp in Almere? Of heeft u interesse in onze andere klimaatoplossingen zoals luchtbehandeling in Almere? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u en kijken naar de beste oplossing die overeenkomt met uw voorkeuren.

 

onze projecten

Oplossingen in de praktijk

G. Jansma Wijhe B.V.

Een vriescel met energiezuinige maatregelen voor de uitbreiding van de opslagcapaciteit...

Clondalkin Flexible Packaging – Vaassen

PS Koeltechniek heeft een installatie ontworpen waarmee een optimaal klimaat wordt gerealiseerd in de nieuwe snijhal...

Grolleman – Apeldoorn

PS Koeltechniek heeft de capaciteit van de bestaande NH3/CO2 koelinstallatie vergroot. Hierbij een energiezuinig ontwerp gerealiseerd...

Wil je meer weten over onze oplossingen?

Vrijblijvend kennismaken