24/7 service: 0570 624 784

Storing melden
Nieuwsbrief
Storing melden

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Installatienummer

Je bericht

Bel mij terug

Naam of bedrijfsnaam

Telefoonnummer


Direct contact

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Ik wil graag

Omschrijving


Ontvang onze nieuwsbrief

Warmtepomp Apeldoorn

Warmtepomp Apeldoorn

Een warmtepomp levert warmte zonder gebruik van gas. Goede voor het milieu én voor uw portemonnee. Een oplossing die groeit in populariteit nu het minderen van gasgebruik stijgt. Een vorm van klimaatbeheersing waarop aantrekkelijke subsidies worden gegeven. Bent u op zoek naar een professionele warmtepomp in Apeldoorn? PS Koeltechniek kan eenvoudig en vakkundig de juiste warmtepomp leveren en plaatsen in Apeldoorn en omgeving. PS koeltechniek helpt u verder met klimaatbeheersing mede door middel van een warmtepomp Apeldoorn en omgeving.

Verschillende modellen

Warmtepompen zijn er in drie verschillende modellen. Zo is er de hybride warmtepomp, die uw hr-ketel niet vervangt maar ermee samenwerkt. U gebruikt dan nog wel gas, maar een stuk minder. Huizen met een matige of slechte isolatie kunnen voor dit model kiezen. Een volledig elektrische warmtepomp werkt wel zonder ketel en dus zonder gas. Deze optie is alleen mogelijk als uw pand goed geïsoleerd is. De derde optie is een ventilatie warmtepomp. Deze genereert warmte uit ventilatielucht en kan alleen worden toegepast in huizen met mechanische ventilatie. Elke warmtepomp is goed voor het klimaat omdat uw CO2-uitstoot voor verwarming daalt met zo’n 25 tot 50 procent, net als uw energierekening.

Subsidie warmtepomp Apeldoorn

Warmtepomp in Apeldoorn aanschaffen? Dan komt u in aanmerking voor subsidie, mits u aan de voorwaarden voldoet. Deze voorwaarden verschillen voor particulieren en zakelijke afnemers. Enkele zaken waar u op moet letten: op een losse lucht/lucht warmtepomp zit geen subsidie. Het nominaal vermogen mag niet meer dan 70 kW zijn. De warmtepomp dient ook op de apparatenlijst van de RVO te staan, een etiket met technische info te hebben en hij moet geïnstalleerd worden door een deskundige installateur. De ISDE is een meerjarige regeling die opende op 1 januari 2016 en loopt tot en met 31 december 2020. Warmtepomp in Apeldoorn aanschaffen? Vraag hier subsidie aan!

Meer info over een warmtepomp in Apeldoorn?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een warmtepomp in Apeldoorn? Of over andere klimaatoplossingen die PS Koeltechniek biedt? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken en te bekijken welke oplossing het best past bij uw voorkeuren.

onze projecten

Oplossingen in de praktijk

G. Jansma Wijhe B.V.

Een vriescel met energiezuinige maatregelen voor de uitbreiding van de opslagcapaciteit...

Clondalkin Flexible Packaging – Vaassen

PS Koeltechniek heeft een installatie ontworpen waarmee een optimaal klimaat wordt gerealiseerd in de nieuwe snijhal...

Grolleman – Apeldoorn

PS Koeltechniek heeft de capaciteit van de bestaande NH3/CO2 koelinstallatie vergroot. Hierbij een energiezuinig ontwerp gerealiseerd...

Wil je meer weten over onze oplossingen?

Vrijblijvend kennismaken