24/7 service: 0570 624 784

Storing melden
Nieuwsbrief
Storing melden

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Installatienummer

Je bericht

Bel mij terug

Naam of bedrijfsnaam

Telefoonnummer


Direct contact

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Ik wil graag

Omschrijving


Ontvang onze nieuwsbrief

Warmtepomp Groningen

Voordelen warmtepomp Groningen

Het plaatsen van een warmtepomp in Groningen brengt veel voordelen met zich mee. Een warmtepomp is niet alleen voordelig voor het milieu, het is ook nog eens veel voordeliger voor uw portemonnee. Een warmtepomp verbruikt namelijk weinig tot geen gas. Met een warmtepomp kunt u wel tot 50% besparen op uw gasverbruik. Maakt u gebruik van een CV-ketel? Dan is een warmtepomp naast uw CV-ketel zeker een aanrader. Ander bijkomend voordeel van de warmtepompen van PS Koeltechniek is dat wij verschillende soorten warmtepompen kunnen plaatsen. Hierdoor kunnen wij op iedere locatie een geschikte warmtepomp plaatsen.

Elektrische warmtepomp

Is uw pand goed geïsoleerd? Wilt u het gebruik van gas terugbrengen naar 0? Dan raden wij de elektrische warmtepomp aan. Deze warmtepomp vervangt de CV-ketel volledig. Onderaan de streep verbruikt u helemaal geen gas meer, gunstig voor het milieu en gunstig voor uw portemonnee.

Hybride warmtepomp

Is uw pand matig geïsoleerd? Dan raden wij een hybride warmtepomp aan. Deze warmtepomp vervangt de CV-ketel niet, maar verwarmt samen met de CV-ketel uw pand. Deze warmtepomp verwarmt niet volledig zonder gas, maar bespaart op jaarbasis wel veel gas door de aanvulling op de CV-ketel.

Ventilatie warmtepomp

Is er een mechanische ventilatie geïntegreerd in uw pand? Dan is een ventilatie warmtepomp de beste optie. Deze warmtepomp zet ventilatielucht om in warmte. Deze warmtepomp is enkel mogelijk als uw pand is voorzien van mechanische ventilatie.

Subsidie warmtepomp Groningen

Duurzame energie is tegenwoordig een hot item. Daarom kunnen gebruikers van een warmtepomp in Groningen in aanmerking komen voor subsidie. Voor deze subsidie moet u aan een aantal eisen voldoen. Er zit verschil tussen de eisen voor particulieren en bedrijven. Waar u rekening mee moet houden, zijn de voorwaarden van de ISDE (de regeling Investeringssubsidie Duurzame Energie). Deze regeling loopt in ieder geval tot en met 31 december 2020 en houdt het volgende in:

  • De warmtepomp mag een nominaal vermogen hebben van maximaal 70kW;
  • De warmtepomp moet op de apparatenlijst staan van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland;
  • De warmtepomp moet een etiket bevatten met technische informatie en dient geïnstalleerd te zijn door een deskundige.

Meer klimaatbeheersing bij PS Koeltechniek

Naast het installeren van een warmtepomp in Groningen doet PS Koeltechniek veel meer aan klimaatbeheersing. Wij kunnen voor u ook airconditioning installeren. Met onze airconditionings heeft u in de warme zomers altijd een koele werkplek of werkkamer in huis. Wilt u uw lucht zuiveren, ventileren of beheersen in temperatuur? Dan zijn de machines voor luchtbehandeling van PS Koeltechniek zeer geschikt voor u. Door de vele mogelijkheden heeft u altijd de meest frisse lucht in huis of op uw werk. Heeft u vragen over onze klimaatoplossingen of wilt u een warmtepomp in Groningen laten plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze experts staan u graag te woord en adviseren u over de mogelijkheden bij PS Koeltechniek.

onze projecten

Oplossingen in de praktijk

G. Jansma Wijhe B.V.

Een vriescel met energiezuinige maatregelen voor de uitbreiding van de opslagcapaciteit...

Clondalkin Flexible Packaging – Vaassen

PS Koeltechniek heeft een installatie ontworpen waarmee een optimaal klimaat wordt gerealiseerd in de nieuwe snijhal...

Grolleman – Apeldoorn

PS Koeltechniek heeft de capaciteit van de bestaande NH3/CO2 koelinstallatie vergroot. Hierbij een energiezuinig ontwerp gerealiseerd...

Wil je meer weten over onze oplossingen?

Vrijblijvend kennismaken