24/7 service: 0570 624 784

Storing melden
Nieuwsbrief
Storing melden

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Installatienummer

Je bericht

Bel mij terug

Naam of bedrijfsnaam

Telefoonnummer


Direct contact

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Ik wil graag

Omschrijving


Ontvang onze nieuwsbrief

Warmtepomp Nijmegen

Warmtepomp Nijmegen

Een warmtepomp zorgt voor verwarming: van uw huis en eventueel ook voor de toevoer van warm water. PS Koeltechniek is er ervaren partner voor het plaatsen van warmtepompen in Nijmegen en omgeving. Wat is het voordeel voor u? Een warmtepomp gebruikt stroom om warmte uit de lucht, bodem of het grondwater te halen en te verplaatsen naar de ruimte waar warmte gewenst is. Verwarming zonder gebruik te maken van gas. Goed voor het klimaat omdat uw CO2-uitstoot voor verwarming daalt met zo’n 25 tot 50 procent, een duurzaam alternatief voor bijvoorbeeld een combiketel. En ook uw energierekening gaat omlaag. Bent u op zoek naar een professionele warmtepomp in Nijmegen en omgeving? PS Koeltechniek kan eenvoudig en vakkundig de juiste warmtepomp voor u plaatsen.

Van gas naar stroom

Een gemiddeld huishouden in Nederland, waar een cv-ketel wordt gebruikt voor verwarming, sanitair en in de keuken, gebruikt ca. 1.500 m³ gas per jaar. Een warmtepomp wekt warmte op zonder dat hier gas aan te pas komt. U bespaart 25 tot 50 procent. Een duurzame oplossing voor het milieu en voor uw energierekening. Eén die vandaag de dag steeds populairder wordt nu de gaskraan landelijk verder wordt dichtgedraaid. Er zijn verschillende soorten warmtepompen, die ook elk op een andere manier werken:

Hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp is een aanvulling op uw ketel, geen vervanger. Hij werk samen met een hr-ketel, waardoor u wel gas bespaar maar niet volledig zonder kan. Deze oplossing is geschikt voor panden met matige isolatie.

Elektrische warmtepomp

Een volledig elektrische warmtepomp vervangt de hr-ketel. U verbruikt dan helemaal geen gas meer. Om deze oplossing te kunnen toepassen, moet uw pand wel goed geïsoleerd zijn.

Ventilatie warmtepomp

Dit model genereert warmte uit ventilatielucht en kan alleen worden toegepast in huizen met mechanische ventilatie.

Subsidie warmtepomp Nijmegen

Er is een aantrekkelijke subsidie op warmtepompen. Om in aanmerking te komen moet u wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet de warmtepomp deel uitmaken van een verwarmingstoestel. Op een losse lucht/lucht warmtepomp zit geen subsidie. Het nominaal vermogen mag niet meer dan 70 kW zijn. De warmtepomp dient ook op de apparatenlijst van de RVO te staan, een etiket met technische info te hebben en hij moet geïnstalleerd worden door een deskundige installateur. Afhankelijk van het model, kunt u €500 tot €2800 subsidie krijgen voor de aanschaf van een warmtepomp in Nijmegen. Kijk hier voor een overzicht van de subsidies.

onze projecten

Oplossingen in de praktijk

G. Jansma Wijhe B.V.

Een vriescel met energiezuinige maatregelen voor de uitbreiding van de opslagcapaciteit...

Clondalkin Flexible Packaging – Vaassen

PS Koeltechniek heeft een installatie ontworpen waarmee een optimaal klimaat wordt gerealiseerd in de nieuwe snijhal...

Grolleman – Apeldoorn

PS Koeltechniek heeft de capaciteit van de bestaande NH3/CO2 koelinstallatie vergroot. Hierbij een energiezuinig ontwerp gerealiseerd...

Wil je meer weten over onze oplossingen?

Vrijblijvend kennismaken