24/7 service: 0570 624 784

Storing melden
Nieuwsbrief
Storing melden

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Installatienummer

Je bericht

Bel mij terug

Naam of bedrijfsnaam

Telefoonnummer


Direct contact

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Ik wil graag

Omschrijving


Ontvang onze nieuwsbrief

Warmtepomp Utrecht

Warmtepomp Utrecht

Voor een warmtepomp in Utrecht staat PS Koeltechniek voor u klaar. Met een warmtepomp krijgt u warmte zonder hiervoor gas te verbruiken. Laat u een warmtepomp in Utrecht plaatsen? Dan heeft u wellicht recht op subsidies. PS Koeltechniek voorziet u van een warmtepomp die bij u past en zorgt dat deze vakkundig geplaatst wordt. PS Koeltechniek helpt u met de installatie van klimaatbeheersing en warmtepomp Utrecht en omgeving.

Voordelen warmtepomp Utrecht

Een warmtepomp in Utrecht is voordelig voor zowel het milieu als uw energierekening. Bij een gemiddeld huishouden waar de cv-ketel voor zorgt wordt ongeveer 1500m³ gas per jaar verbruikt. Doordat de warmtepomp weinig tot geen gas gebruikt voor warmte bespaart u zo’n 25 tot 50 procent gas per jaar. Wilt u een warmtepomp in Utrecht aanleggen? Dan heeft u keuze uit diverse varianten. Zo heeft u een pomp die past bij uw wensen en de ruimte.

 

Hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp is een ideale oplossing voor een pand met een matige isolatie. Doordat de pomp samenwerkt met de hr-ketel bespaart u gas. De hybride pomp is geen warmtepomp die volledig zonder gas verwarmt. Deze variant vervangt de ketel niet, maar is een aanvulling.

Elektrische warmtepomp

Heeft u een goed geïsoleerd pand en wilt u verwarmen zonder gas te gebruiken? Dan kunt u overstappen op een elektrische warmtepomp. Dit is een volledige vervanging van de ketel.

Ventilatie warmtepomp

Als er een mechanische ventilatie aanwezig is in het pand is ook een ventilatie warmtepomp mogelijk. Met dit type pomp wordt ventilatielucht omgezet in warmte. Deze warmtepomp is enkel een mogelijkheid als er al een mechanische ventilatie aanwezig is.

Subsidie warmtepomp Utrecht

Een warmtepomp is beter voor het milieu dan een reguliere cv-ketel. Daarom zijn er voor een warmtepomp subsidies beschikbaar. Bij een warmtepomp in Utrecht komt u in aanmerking voor een subsidie, mits u aan de voorwaarden voldoet. De voorwaarden van particulieren en zakelijke afnemers verschillen. Tot en met 31 december 2020 loopt de meerjarige regeling Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE). Om in aanmerking te komen voor de ISDE moet u onder andere letten op de volgende zaken:

  • Het nominaal vermogen mag niet hoger zijn dan 70 kW.
  • De warmtepomp dient op de apparatenlijst van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) te staan, een etiket met technische informatie te hebben en geïnstalleerd te zijn door een deskundige.
  • Op een losse lucht en lucht warmtepomp zit geen subsidie.

 

Klimaatbeheersing PS Koeltechniek

PS Koeltechniek stopt niet bij een warmtepomp in Utrecht. Wij bieden diverse opties voor klimaatbeheersing, denk hierbij aan airconditioning, luchtbehandeling en natuurlijk warmtepompen. Om voor een veilige en gezonde werk- en woonomgeving te zorgen is het belangrijk om goede klimaatbeheersing te hebben. Met deze verschillende mogelijkheden leveren wij geschikte klimaatoplossingen voor iedere ruimte. Bent u benieuwd wat PS Koeltechniek voor u kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie.

onze projecten

Oplossingen in de praktijk

G. Jansma Wijhe B.V.

Een vriescel met energiezuinige maatregelen voor de uitbreiding van de opslagcapaciteit...

Clondalkin Flexible Packaging – Vaassen

PS Koeltechniek heeft een installatie ontworpen waarmee een optimaal klimaat wordt gerealiseerd in de nieuwe snijhal...

Grolleman – Apeldoorn

PS Koeltechniek heeft de capaciteit van de bestaande NH3/CO2 koelinstallatie vergroot. Hierbij een energiezuinig ontwerp gerealiseerd...

Wil je meer weten over onze oplossingen?

Vrijblijvend kennismaken