24/7 service: 0570 624 784

Storing melden
Nieuwsbrief
Storing melden

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Installatienummer

Je bericht

Bel mij terug

Naam of bedrijfsnaam

Telefoonnummer


Direct contact

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Ik wil graag

Omschrijving


Ontvang onze nieuwsbrief

Warmtepomp Zwolle

Warmtepomp Zwolle

Wilt u een warmtepomp in Zwolle? Schakel dan PS Koeltechniek in. Wij voorzien u van de beste warmtepomp in Zwolle die past bij uw wensen. Een groot voordeel van een warmtepomp is dat het warmte levert zonder gas te gebruiken. Kiest u voor een warmtepomp in Zwolle, dan kunt u beroep doen op subsidies. PS Koeltechniek zorgt voor een eenvoudige en vakkundige plaatsing van uw klimaatbeheersingssysteem of warmtepomp Zwolle en omgeving.

Warmtepomp in Zwolle aanleggen

Een warmtepomp in Zwolle is een duurzame oplossing, zowel voor het milieu als uw energierekening. Een gemiddeld huishouden waar de cv-ketel voor warmte zorgt, verbruikt ongeveer 1500m³ gas per jaar. Doordat een warmtepomp warmte opwekt zonder gas te gebruiken, bespaart u zo’n 25 tot 50 procent op gas. Als u een warmtepomp in Zwolle wilt aanleggen heeft u keuze uit verschillende varianten: hybride, elektrisch en ventilatie.

Hybride warmtepomp

Heeft u een pand met matige isolatie? Dan is een hybride warmtepomp een mooie oplossing. Deze pomp vervangt uw cv-ketel niet, maar is een aanvulling van de ketel. Door de samenwerking met de hr-ketel bespaart u gas, ook als u dus niet volledig zonder gas kan.

Elektrische warmtepomp

Voor volledige vervanging van de ketel kunt u overstappen op een elektrische warmtepomp. Deze oplossing is toe te passen als uw pand goed geïsoleerd is. Een elektrische warmtepomp verbruikt helemaal geen gas.

Ventilatie warmtepomp

Ventilatielucht kan worden omgezet in warmte met behulp van een ventilatie warmtepomp. Een ventilatie warmtepomp is alleen mogelijk als een mechanische ventilatie aanwezig is.

 

Warmtepomp subsidie

Als u kiest voor een warmtepomp in Zwolle komt u in aanmerking voor een subsidie. Hiervoor moet u wel aan de voorwaarden voldoen. Voor particulieren gelden andere voorwaarden dan voor zakelijke afnemers. De Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) is een meerjarige regeling die loopt tot en met 31 december 2020. Om in aanmerking te komen voor de ISDE moet u onder andere letten op de volgende zaken:

  • Het nominaal vermogen mag niet hoger zijn dan 70 kW.
  • De warmtepomp dient op de apparatenlijst van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) te staan.
  • De pomp moet een etiket met technische informatie hebben en geïnstalleerd zijn door een deskundige.
  • Op een losse lucht en lucht warmtepomp zit geen subsidie.

Warmtepomp in Zwolle en meer

Naast een warmtepomp in Zwolle biedt PS Koeltechniek ook andere mogelijkheden op het gebied van klimaatbeheersing. Klimaatbeheersing speelt een belangrijke rol bij het zorgen van een veilige en gezonde werk- en woonomgeving. De juiste apparatuur helpt hierbij, denk naast warmtepompen aan airconditioning en luchtbehandeling. Bij PS Koeltechniek leveren wij passende klimaatoplossingen voor bijna iedere ruimte. Bent u benieuwd wat PS Koeltechniek voor u kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie.

onze projecten

Oplossingen in de praktijk

G. Jansma Wijhe B.V.

Een vriescel met energiezuinige maatregelen voor de uitbreiding van de opslagcapaciteit...

Clondalkin Flexible Packaging – Vaassen

PS Koeltechniek heeft een installatie ontworpen waarmee een optimaal klimaat wordt gerealiseerd in de nieuwe snijhal...

Grolleman – Apeldoorn

PS Koeltechniek heeft de capaciteit van de bestaande NH3/CO2 koelinstallatie vergroot. Hierbij een energiezuinig ontwerp gerealiseerd...

Wil je meer weten over onze oplossingen?

Vrijblijvend kennismaken