24/7 service: 0570 624 784

Storing melden
Nieuwsbrief
Storing melden

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Installatienummer

Je bericht

Bel mij terug

Naam of bedrijfsnaam

Telefoonnummer


Direct contact

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Ik wil graag

Omschrijving


Ontvang onze nieuwsbrief

Klimaatbeheersing Amersfoort

Verwarmen, verkoelen, ontvochtigen of bevochtigen van een ruimte? Klimaatbeheersing in de vorm van airconditioning, luchtbehandeling of warmtepompen zijn een goede oplossing.

Klimaatbeheersing Amersfoort

Het is van belang dat een ruimte gezonde lucht bevat. Maar hoe zorg je dat deze lucht gezond is en je controle hebt over de luchttoevoer? Klimaatbeheersing biedt een oplossing dat een gezonde werk- of woonsituatie creëert. Het verwarmen, verkoelen, ontvochtigen of bevochtigen van een ruimte kan geregeld worden middels de juiste klimaatbeheersing installatie. Bent u opzoek naar een oplossing op het gebied van klimaatbeheersing in Amersfoort? PS Koeltechniek denkt graag met u mee. Wij bieden passende oplossingen voor vrijwel iedere denkbare ruimte.

Klimaatbeheersing Amersfoort – Onze oplossingen

PS Koeltechniek biedt verschillende oplossingen wat betreft klimaatbeheersing. We kijken graag samen met u naar de juiste oplossing. Zo heeft u in de toekomst een gezonde werk- of woonruimte waarin u zelf het klimaat kunt bepalen.

Airconditioning

Een bekende oplossing is uiteraard een airconditioning. Een airconditioning biedt een constant klimaat. Deze oplossing brengt vooral duurzaamheid en energiebesparing met zich mee.

Een airconditioningsysteem dat ontworpen is door PS Koeltechniek maakt het mogelijk om de vochtigheid en de temperatuur in een ruimte perfect te regelen.

Luchtbehandeling

Luchtbehandeling biedt een vorm van klimaatbeheersing dat zowel eenvoudig als zeer uitgebreid kan zijn. Het is vooral energiebesparend, milieuvriendelijk en biedt gezonde frisse lucht in uw werk- en leefruimte(s). Middels een luchtbehandelingsinstallatie is koelen, verwarmen, bevochtigen, ontvochtigen, filteren en ventileren mogelijk. Elke functie is mogelijk, afhankelijk van uw wensen en eisen.

Warmtepompen

Een warmtepomp haalt energie uit de bodem, de lucht of het water. Er wordt energie omgezet in warmte, dit wordt vervolgens verplaatst naar de gewenste ruimte. PS Koeltechniek heeft alle expertise in huis om de juiste warmtepompen vakkundig te plaatsen. Warmtepompen bieden duurzame energie en zijn dus zeer milieuvriendelijk. Uiteindelijk bespaart u nog eens op uw energienota.

PS Koeltechniek, uw partner

Sinds 1988 is PS Koeltechniek al uw betrouwbare partner op het gebied van klimaatbeheersing en koudetechniek. Wij mogen met recht zeggen dat wij de betrouwbare partner zijn die u vakkundig kan helpen. Wij zijn in het bezit van alle benodigde certificaten en al onze 16 experts werken elke dag met uiterste enthousiasme voor al onze klanten.

U bent bij PS Koeltechniek aan het goede adres als u een partner zoekt die:

  • uiterst ervaren is;
  • hoogwaardige apparatuur toepast;
  • goede garantie op werk en apparatuur biedt.

We staan voor kwaliteit en service. Wij weten bijvoorbeeld hoe belangrijk het is dat al uw producten te allen tijde goed gekoeld of ingevroren moeten blijven. U kunt daarom 24 uur per dag een beroep op ons doen in het geval van een storing.

Contact

Bent u op zoek naar oplossingen betreft klimaatbeheersing in Amersfoort? Dan kunt u bij PS Koeltechniek terecht. Wij bieden u oplossingen op maat. PS Koeltechniek heeft een oplossingen voor gehele gebouwen, horecapanden, kassen, scholen en kantoren. Daarbij heeft PS Koeltechniek oplossingen voor persoonlijke leefsferen zoals uw woonomgeving. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over onze oplossingen? Neem dan gerust contact met ons op.

onze projecten

Oplossingen in de praktijk

G. Jansma Wijhe B.V.

Een vriescel met energiezuinige maatregelen voor de uitbreiding van de opslagcapaciteit...

Clondalkin Flexible Packaging – Vaassen

PS Koeltechniek heeft een installatie ontworpen waarmee een optimaal klimaat wordt gerealiseerd in de nieuwe snijhal...

Grolleman – Apeldoorn

PS Koeltechniek heeft de capaciteit van de bestaande NH3/CO2 koelinstallatie vergroot. Hierbij een energiezuinig ontwerp gerealiseerd...

Wil je meer weten over onze oplossingen?

Vrijblijvend kennismaken