24/7 service: 0570 624 784

Storing melden
Nieuwsbrief
Storing melden

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Installatienummer

Je bericht

Bel mij terug

Naam of bedrijfsnaam

Telefoonnummer


Direct contact

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Ik wil graag

Omschrijving


Ontvang onze nieuwsbrief

Klimaatbeheersing

Een passende oplossing door PS Koeltechniek

Klimaatbeheersing

Als wij het in de industrie over klimaatbeheersing hebben gaat het over het verwarmen, koelen, ontvochtigen of bevochtigen. Om een veilige en gezonde werk- of woonsituatie te creëren is klimaatbeheersing van het grootste belang.

De juiste apparatuur helpt om het juiste resultaat te bereiken. PS Koeltechniek denkt graag met u mee en levert passende oplossingen voor vrijwel elke denkbare ruimte.

Bekijk de mogelijkheden

Informatie aanvragen

Onze oplossingen

Airconditioning

Waarom airconditioning? Door gebruik te maken van een airconditioningsysteem, ontworpen door PS Koeltechniek, is de temperatuur en vochtigheid in de ruimte perfect geregeld. Een optimale performance van uw medewerkers realiseert u door een goed klimaat. Het is aantoonbaar dat werknemers betere prestaties leveren als ze kunnen werken in een ruimte met goede klimaatbeheersing.  

Lees meer

Onze oplossingen

Luchtbehandeling

Het voordeel van luchtbehandeling. Luchtbehandelingsinstallaties zijn er van zeer eenvoudig tot zeer uitgebreid. Koelen, verwarmen, bevochtigen, ontvochtigen, filteren en ventileren. Al deze functies zijn mogelijk, afhankelijk van uw wensen en eisen.

Lees meer

Onze oplossingen

Warmtepompen

Wat is een warmtepomp? Een warmtepomp is een installatie die energie uit de bodem, de lucht of het water haalt en deze energie omzet in warmte en verplaatst naar de ruimte waar die warmte gewenst is. Een ingewikkeld proces, maar bij PS Koeltechniek kunnen wij de juiste warmtepomp eenvoudig en vakkundig voor u plaatsen. Wij […]

Lees meer

Wil je meer weten over onze oplossingen?

Vrijblijvend kennismaken