24/7 service: 0570 624 784

Storing melden
Nieuwsbrief
Storing melden

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Installatienummer

Je bericht

Bel mij terug

Naam of bedrijfsnaam

Telefoonnummer


Direct contact

Naam of bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon

Ik wil graag

Omschrijving


Ontvang onze nieuwsbrief

Klimaatbeheersing Apeldoorn

Verwarmen, verkoelen, ontvochtigen of bevochtigen van een ruimte? Klimaatbeheersing in de vorm van airconditioning, luchtbehandeling of warmtepompen zijn een goede oplossing.

Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing gaat over het verwarmen, verkoelen, ontvochtigen of bevochtingen. Klimaatbeheersing is zeer van belang. Klimaatbeheersing is met name belangrijk voor het creëren van gezonde werk- of woonsituaties. Hierbij is de juiste apparatuur essentieel. Wij van PS Koeltechiek denken graag met u mee. PS Koeltechniek kan u passende oplossingen bieden voor bijna elke denkbare ruimte.

Onze oplossingen (klimaatbeheersing systemen)

Als het gaat om klimaatbeheersing dan zijn er een aantal oplossingen die PS Koeltechniek kan bieden. Wij kijken samen met u naar de juiste oplossing. Zodat u, in de toekomst, een gezonde werk- of woonruimte heeft waarin u zelf altijd zelf het klimaat kan bepalen.

Airconditioning

De voordelen van airconditioning zijn met name een constant klimaat, comfort in elke ruimte en optimaal functioneren van personeel. Er wordt vooral gekeken naar duurzaamheid, milieu en energiebesparing.

Bij een airconditioning draait het vooral om de warmte terugwinning. Dit speelt de belangrijkste rol bij het ontwerp van de installatie.

Luchtbehandeling

Luchtbehandelinginstallaties bieden een vorm van klimaatbeheersing dat zowel eenvoudig als zeer uitgebreid kan zijn. Luchtbehandeling is vooral energiebesparend, milieuvriendelijk en gezonde frisse lucht in uw leef-en werkruimte.

Warmtepompen

Een warmtepomp haalt erergie uit de boden, de lucht of het water. Deze energie wordt omgezet in wartme en verplaatst naar de gewenste ruimte. Dit is geen eenvoudig proces. PS Koeltechniek weet de juiste warmtepomp eenvoudig en vakkunding te plaatsen. Warmtepompen bieden vooral duurzame energie, zijn milieuvriendelijk en zorgen voor besparing op uw energienota.

Contact

Bent u op zoek naar oplossingen betreft klimaatbeheersing? Dan kan u bij PS Koeltechniek terecht. Wij bieden u oplossingen op maat. PS Koeltechniek heeft een oplossingen voor gehele gebouwen, horecapanden, kassen, scholen en kantoren. Daarbij heeft PS Koeltechniek oplossingen voor persoonlijke leefsferen zoals uw woonomgeving.

Waarom PS Koeltechniek

  • Uiterst ervaren
  • Toepassen van hoogwaardige apparatuur
  • Goede garantie op werk en apparatuur

onze projecten

Oplossingen in de praktijk

G. Jansma Wijhe B.V.

Een vriescel met energiezuinige maatregelen voor de uitbreiding van de opslagcapaciteit...

Clondalkin Flexible Packaging – Vaassen

PS Koeltechniek heeft een installatie ontworpen waarmee een optimaal klimaat wordt gerealiseerd in de nieuwe snijhal...

Grolleman – Apeldoorn

PS Koeltechniek heeft de capaciteit van de bestaande NH3/CO2 koelinstallatie vergroot. Hierbij een energiezuinig ontwerp gerealiseerd...

Wil je meer weten over onze oplossingen?

Vrijblijvend kennismaken